KEY Relocation introducerar ny grafisk profil

9 april, 2015

Vi på KEY Relocation är glada över att ha kunnat hjälpa våra kunder i över 20 år med migrationsfrågor, bostadssökningar och alla frågor som kommer upp när man arbetar med expatriater och anställda som skall arbeta i Sverige och utomlands. Vi ser fram emot flera äventyr tillsammans med er.

För att fortsätta in i framtiden behöver man alltid utvecklas. KEY Relocation har utvecklats från en lokal aktör i Göteborg till att bli ett av Nordens främsta Relocationbolag. Vi utvecklar ständigt nya tjänster tillsammans med våra kunder för att tillfredsställa nya behov och nya marknader. Tillsammans med vårt systerbolag BBi Communication kan vi erbjuda lösningar som innefattar utbildning i interkulturell kommunikation såväl som språkutbildning. Genom att arbeta med ett one-point-of-contact modell ger det våra kunder tillgång till ett mycket kraftfullt paket.

Som en del i vår utveckling skall vi uppdatera vår grafiska profil. Den kommer från och med idag att användas i all vår dagliga kommunikation, såväl på papper som i e-världen.

Vi gillar den. Vi hoppas ni gör det med.

 

Michael Grundell

Group Chief Operations Officer, Senior Partner

We are using cookies and analysis with tracking to ensure that we give you the best experience on our website. By using this site you are agreeing to the use of cookies.  Close